Social

Estetician din Chișinău: o sedință de BRONZARE ORGANICĂ durează 20-30 de minute! Rezultatul este vizibil imediat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bronzul organic a cucerit rapid admiratia femeilor si nu exista anotimp in care sa nu se faca, mai cu seama ca este o procedura sanatoasa. Majoritatea femeilor isi doresc un bronz ideal si in sezonul rece, insa nu oricine are ocazia sa mearga in tari exotice chiar in plina iarna si nu fiecare femeie accepta sedintele la solar. Astfel, bronzarea organica este procedura perfecta, scrie Perfecte.md.

Bronzul organic este metoda prin care, in numai cinci minute, pielea este bronzata uniform, iar pentru ca solutia folosita este una «inteligenta», derma nu se pateaza asa cum se intampla in cazul altor metode de bronzare artificiala. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri intr-un fel de cort, in care specialistul va pulveriza clientul timp de cinci minute cu o solutie bronzanta. Solutia este absorbita imediat in piele, motiv pentru care adeptul acestei metode se poate imbraca fara a se teme ca hainele ii vor fi patate!
 
Specialistul Ana Platonov iti spune care sunt pasii ce trebuie sa-i stii, inainte de a beneficia de aceasta procedura:
Pana la bronzare: cu o zi inainte de procedura este bine sa se efectueze un peeling corporal, folosindu-se geluri speciale sau creme gomaj. In cazul in care nu ai asa ceva la indemana, se poate folosi o lingurita de malai amestecat in palma, in gelul de dus si masat bine pe tot corpul.
De asemenea, se poate efectua peelingul si la salon, inainte de sedinta de bronzare. In acest caz, dupa peeling si dus, se mai asteapta 10 minute pentru ca pielea sa fie bine uscata. Inainte de bronzare nu se aplica pe corp creme, parfumuri, deodorante.
 
Procedura propriu-zisa se efectueaza cu un pistol special de bronzare, se pulverizeaza in strat subtire solutia bronzanta, urmarind anumite pozitii standard ale corpului, directionate de catre specialist. Dupa aceasta aplicare, care dureaza cam 8 minute, se va pulveriza aer cald pentru o uscare rapida si pentru definirea bronzului. Bronzul este vizibil imediat, dar nuanta finala se vede la 8 ore de la procedura.
O sedinta de bronzare organica dureaza 20-30 de minute, din momentul in care ai venit la cabinet, pana la momentul plecarii. Bronzul este aplicat pe toata suprafata corpului si pe fata, astfel incat sa nu existe diferente de pigment.
 
Dupa bronzare: imediat dupa procedura, nu se aplica nimic pe corp si nu se va face dus timp de minimum 8 ore, nu se va merge la sala si nicidecum la sauna. Incepand cu ziua urmatoare, este binevenit sa iti hidratezi pielea, folosind diverse creme active sau creme pe baza de unt de cacao.
 
Variante exista, deja tu alegi pentru ce vrei sa optezi, in functie de cat de curajoasa esti si cat de mult timp liber ai pentru escapade:
1. Bronzul natural, obtinut pe plajele insorite.
2. Bronzul obtinut la solar.
3. Bronzul organic.
loading...

Comments are closed.