Social

Ești creativ și îndrăzneț? Înscrie-te la concursul de slogane pentru Arena Națională

Pinterest LinkedIn Tumblr

Persoanele fizice și/sau juridice creative și îndrăznețe din Republica Moldova pot propune un slogan care s-ar potrivi cel mai bine pentru Arena Națională, complex sportiv de avergură care se va construi în municipiul Chișinău. Concursul se va desfășuara în perioada 9 aprilie – 1 mai.

Sloganul urmează să întrunească următoarele cerințe: să fie prezentat în versiunea română și engleză (versiunea rusă va constitui un avantaj); să promoveze conceptul primei Arene polivalente din Moldova; să aibă o ținută lingvistică decentă; să fie memorabil; să fie însoțit de descrierea/filosofia promovată de autor; informația despre autor/autori/companie.O persoană sau un grup de persoane poate participa la concurs cu maxim 3 slogane.

Participantul la concurs poartă răspundere pentru respectarea drepturilor de autor şi garantează că este autorul sloganului prezentat. Rezultatele concursului vor fi publicate pe pagina de Facebook a concursului şi în presă pe parcursul lunii mai 2018. Premiul mare va fi foarte mare!

Informații adăugătoare găsiți pe pagina de facebook Arena Națională. Pentru a participa la concurs este necesar de îndeplinit acest FORMULAR.

chisinau arena, cel mai mare complex sportiv din moldova, pdm vlad plahotniuc, guvernul filip 2018

loading...

Comments are closed.