Editoriale

Ești de acord? 5 lucruri pe care cuplurile fericite nu le fac niciodată!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu există o rețetă a fericirii, dar multe dintre acțiunile pe care partenerii le fac în cuplu influențează în mod pozitiv sau negativ sentimentele pe care le au unul pentru celălalt. Psihologii susțin că este simplu să-ți dai seama dacă un cuplu este cu adevărat fericit, doar printr-o simplă analiză a felului în care cei doi se comportă.

1. Cuplurile fericite nu se plâng rudelor sau prietenilor de relația lor
Potrivit relatii.net, adesea apar probleme în cuplu, însă acesta nu este un motiv să fie discutate cu alte persoane. Implicând alți oameni în relație, riști să pierzi încrederea partenerului. Te deranjează ceva? Discutați. Nimic nu vă va apropia mai mult decât depășirea obstacolelor împreună.
 
2. Nu critică
Criticându-ți partenerul doar creezi o fisură în relație, care de-a lungul timpului o poate distruge complet. Încearcă să găsești modalități mai puțin ofensatoare de a trece peste obiceiurile enervante.
 
3. Nu urmează sfaturi din filmele romantice
Și cu atât mai mult nu-și compară viața cu ceea ce se întâmplă pe ecran. Fără îndoială cuplurile de la Hollywood arată bine, însă relațiile fericite nu arată ca o imagine din revistele glossy.
 
4. Nu se îndoiesc
Pentru a te simți fericit lângă celălalt, trebuie să înveți să ai încredere. O relație fericită este atunci când ai încredere în partenerul tău, iar el are încredere în tine.
 
5. Nu au secrete unul față de celălalt
Încrederea este un lucru destul de delicat și fragil care poate fi pierdută foarte ușor. Minciunile și secretele doar distrug relația.
loading...

Comments are closed.