Eugeniu Nichiforciuc despre plecarea Ruxandei Glavan: “Este adevărat că a avut multe motive, dar era mai bine să discutăm în interiorul partidului înainte de a face acest pas”

Partidul Democrat va anunța luni unele măsuri de “democratizare” a partidului și de prevenire a plecării deputaților din fracțiunea parlamentară.

Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta anunță deputatul PD, Eugeniu Nichiforciuc.

El și-a exprimat regretul față de ieșirea Ruxandei Glavan din PDM, precum și față de faptul că “nu a avut răbdare să aștepte până luni”.

“Îmi pare rău că colega noastră, dna Ruxanda Glavan, a luat această decizie. Înțeleg și de ce. Este adevărat că a avut multe motive, dar era mai bine să discutăm în interiorul partidului înainte de a face acest pas. Au fost bune și rele pe parcurs, dar este important să păstrăm partidul unit și puternic. Aș fi preferat să aibă răbdare până luni, când democrația veritabilă din PDM va mai face un pas înainte”, a scris Nichiforciuc pe pagina sa de facebook, fără a preciza însă despre ce este vorba.

Președintele PDM, Pavel Filip, nu a anunțat nimic despre noi reforme în PDM, dar, la fel, și-a exprimat regretul față de plecarea Ruxandei Glavan.

“Regret plecarea dnei Glavan! Dar plecarea acesteia nu mai surprinde pe nimeni. Era firesc ca cei care au pus-o pe listele de partid să o retragă la un moment dat. Pleacă cei care s-au obișnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani și accederea la guvernare ca pe o sursă de venit și rezolvare a intereselor personale”, a remarcat Filip.

Citește și: VIDEO Spion // Diacov, Nichiforciuc, Andronachi și Botnari, surprinși după o ședință secretă

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share