Actual

Europe Café, Centrul de informare al Uniunii Europene din Chișinău, celebrează doi ani de activitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Europe Café, Centrul de informare al Uniunii Europene din Chișinău, celebrează doi ani de activitate. În cele 730 zile de activitate, Europe Café, în spiritul Echipa Europa, a găzduit peste 300 de evenimente, care au conectat peste 2500 oameni.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În cei doi ani, Centrul a promovat valorile Uniunii Europene și a devenit o platformă dinamică pentru comunicare, schimb de idei și networking pentru cei care vor să cunoască mai multe despre Uniunea Europeană.

Lansat la 1 octombrie 2020, Europe Café a devenit locul care apropie oamenii de Uniunea Europeană și Statele Membre. În cei doi ani, Centrul și-a deschis ușile pentru ambasadorii și reprezentanții statelor membre ale UE, membri ai Parlamentului și Comisiei Europene, jurnaliști și membri ai societății civile, dar și pentru toți cei care îmbrățișează valorile și cultura europeană.

Totodată, pe parcursul celor doi ani de activitate, Europe Café a devenit locul de organizare a evenimentelor culturale cu tematică europeană, activități de informare, conferințe de presă, ateliere și seminare, cluburi de dezbateri, prezentări de expoziții fotografice și proiecții de filme. Statele membre ale UE și misiunile lor diplomatice s-au alăturat eforturilor Centrului prezentând publicului moldovenesc cultura, istoria și tradițiile lor.

„Europe Café – Centrul nostru emblematic de informare al UE din Republica Moldova împlinește doi ani. Cu ocazia aniversării, în incinta Centrului am lansat expoziția de fotografii intitulată „Echipa Europa: doi ani de solidaritate”. Vrem să reflectăm implicarea Uniunii Europene și a statelor membre UE, precum și susținerea permanentă oferită pe parcursul ultimilor doi ani care au fost extrem de dificili pentru Republica Moldova”, a declarat Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Janis Mazeiks. Expoziția este deschisă publicului începând cu 3 octombrie 2022.

Europe Café vă invită în continuare să rămâneți conectați la inițiativele centrului, menite să reflecte evenimente, să faciliteze activități și să ofere informații la zi despre Uniunea Europeană și Statele sale Membre.

Vizitează pagina web pentru a fi mereu informat despre activitățile preconizate eu4moldova.eu/europe-cafe

loading...

Comments are closed.