Eurowings lansează zboruri spre și de la Chișinău

 

Anunțăm despre începerea operării companiei aeriene low-cost germane Eurowings pe Aeroportul Chișinău. Orarul este completat cu lansarea primului zbor astăzi, prin cursa directă regulată Köln-Chișinău-Köln, cu o frecvență de două ori pe săptămână, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă; iar din 18 mai 2024 și cursa directă regulată Stuttgart-Chișinău-Stuttgart în fiecare zi de marți și sâmbătă.

“Compania aeriană Eurowings a fost întâmpinată festiv pe cursa Köln-Chișinău, cu o atmosferă de sărbătoare, pasagerii fiind serviți cu gustări dulci, tradiționalul pâine cu sare, zâmbete și emblematica arcă din jeturile de apă formată de către autospecialele Aeroportului Chișinău.

Eurowings aparține celebrului grup Lufthansa și operează peste 150 de zboruri directe către destinații din Europa. Compania aeriană germană răspunde nevoilor de bază ale călătorilor aerieni de astăzi: flexibilitate, confort și durabilitate.

Prin această lansare mult așteptată, pasagerii noștri vor avea posibilitatea să călătorească în mod accesibil și flexibil spre/din orașul Köln și Stuttgart direct, fără escale. Köln este un oraș al contrastelor fiind perceput de călători ca o expoziție de arhitectură vie, cu clădiri care datează încă din epoca romană alături de muzee și săli de concerte moderne, avangardiste.

Stuttgart fiind și el o opțiune excelentă pentru călătorie este perceput ca un oraș vibrant și modern în care trecutul și prezentul coexistă în armonie.

Cursele vor fi deservite de aeronavele Airbus A 319 în configurație full economy, iar biletele de călătorie pot fi achiziționate pe www.eurowings.com”, informează AIC.

Total
0
Shares
Total
0
Share