Evenimentul „Chișinăul la PAS – angajamentul pentru un oraș confortabil!”: Lilian Carp pentru o capitală europeană

Echipa Partidului Acțiune și Solidaritate a organizat evenimentul „Chișinăul la PAS – angajamentul pentru un oraș confortabil!”, în cadrul căruia și-a reafirmat angajamentele electorale. Astfel, cu mesaje de susținere pentru Lilian Carp au venit Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, Prim-ministrul, Dorin Recean, Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, deputatul Adrian Belîi, consiliera PAS, Zinaida Popa și candidata pentru Consiliul Municipal, activista Anetta Dabija.
 
Participanții la eveniment au vorbit despre angajamentele sale pentru crearea unui Chișinău confortabil, transformându-l într-o capitală europeană. Primul a venit cu un mesaj de susținere Președintele Parlamentului și Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu: „Cu toții ne dorim un oraș curat, un oraș confortabil, un oraș fără ambuteiaje. Doar Lilian Carp, împreună cu echipa sa, împreună cu Parlamentul și Guvernul poate transforma Chișinăul într-o capitală europeană.”
 
În ultimii ani, partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova au ocolit Chișinăul, din cauza neîncrederii pentru autoritățile publice locale. Orașul are nevoie de un primar pro-european, care să atragă investiții și să contribuie la dezvoltarea economică. Pe aceste aspecte s-a axat mesajul Prim-ministrului Republicii Moldova, Dorin Recean: „Pentru ca să facem investițiile necesare în infrastructură, avem nevoie de resurse financiare europene, iar UE va finanța aceste proiecte doar dacă la conducerile primăriilor noastre vor fi echipe integre.”
 
Lilian Carp își propune să amelioreze cele mai frecvente probleme ale locuitorilor orașului Chișinău, cele care se agravează tot mai mult în fiecare zi. Ambuteiajele kilometrice, infrastructura ce nu corespunde necesităților oamenilor, construcțiile ilegale și sistemul învechit de transport public – sunt doar câteva dintre problemele care scad calitatea vieții locuitorilor capitalei.
 
„Trebuie să le arătăm oamenilor că suntem aici pentru ei și că putem face schimbările spre bine pe care ei le așteaptă. Obiectivul nostru este să întoarcem Primăria și Consiliul Municipal oamenilor, să le scoatem din minciună și corupție, indiferență și favoritism. Există o luptă între noi, cei care credem în valorile europene, democrație, stat de drept și integritate și ei, cei care au încercat să slăbească aceste valori”, a punctat Lilian Carp în cadrul evenimentului.
 
“Pe 5 noiembrie vino la vot împreună cu familia și prietenii, votează echipa PAS și Lilian Carp Primar General”, este îndemnul echipei.

Total
0
Shares
Total
0
Share