Ex-democrații lui Plahotniuc și-au desemnat candidatul pentru șefia Primăriei Bălți

Vasile Guțu, președintele OT PSDE Bălți, este candidatul Partidului Social Democrat European pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Candidatura lui a fost susținută cu vot unanim în cadrul ședinței lărgite a Biroului executiv al Organizației Teritoriale PSDE Bălți. La ședința Organizației au participat în calitate de invitați președintele PSDE, Ion Sula, și secretarul general, Cazacu Iurie.

Liderul social-democrat a urat mult succes dlui Vasile Guțu, dar și întregii echipe social-democrate din Bălți pentru scrutinul din 5 noiembrie curent. „Sunt sigur că vom obține un rezultat foarte bun în alegerile locale generale, deoarece avem în echipă oameni profesioniști, responsabili, cu experiență, care au demonstrat pe parcursul timpului că pot realiza lucruri concrete pentru cetățeni și pentru țară”, a declarat președintele Ion Sula.

În cadrul ședinței, a fost de asemenea votată componența staff-ului electoral al OT PSDE Bălți, care în perioada imediat următoare va elabora lista candidaților pentru funcția de consilieri municipali și va trasa acțiunile concrete pentru campania electorală.

Amintim că PDM, patronat anterior de către Vlad Plahotniuc, și-a schimbat denumirea în Partidul Social Democrat din Moldova, iar democrații oligarhului au devenit “socialiști europeni”.

Total
0
Shares
Total
0
Share