Politic

Ex-deputat al Platformei DA: Partidul ȘOR NU a organizat autocare cu alegători și NU i-a mituit. Este o minciună promovată de PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul deputat al Platformei DA, Arina Spătaru, care a fost și eliminată din cursa electorală din Bălți, a venit cu acuzații în adresa Guvernării PAS. Spătaru a declarat că este o minciună faptul că Partidul ȘOR ar fi organizat autocare cu alegători, precum și că ar fi mituit alegătorii. Conform fostului deputat PPDA, scorul obținut de Marina Tauber în primul tur reprezintă o palmă dată actualei Guvernări PAS în frunte cu Maia Sandu.

„Am fost ieri pe niște străzi mai îndepărtate din Bălți, am stat în mașină și am monitorizat, nu este adevărat, n-au adus cei de la ȘOR pe nimeni cu autocarele. Am fost și la un oficiu și la alt oficiu al Partidului ȘOR și n-am văzut pe nimeni să iasă cu pomeni electorale. Oamenii pur și simplu v-au dat vouă o palmă (n.r. celor din PAS). Nu mai căutați scuze, căutați soluții cum putem ieși din nevoia asta.”, a declarat într-un LIVE pe Facebook fostul deputat al Platformei DA, Arina Spătaru, citată de Sinteza.ORG.

Politiciana a mai spus în respectivul live că rezultatul de la Bălți este și rezultatul democrației veritabile pe care a promis-o PAS și a venit cu critici și în adresa CEC-ului.

„Domnule Postică, arătați penibil. Pentru că atunci când erați în Promo-LEX erați luptător pentru drepturi, acum aud doar scuze, precum că nu se verifică rapoartele financiare, nu se verifică donatorii partidelor. Serios? Dar oare nu am atras noi atenția?”, a mai punctat Spătaru.

Conform fostei deputate, Marina Tauber va fi și mai credibilă în ochii alegătorilor după scorul obținut la Bălți.

 

loading...

Comments are closed.