Ex-directorul general al Combinatului de Vinuri „Cricova”, cap de listă al unui partid politic

Partidul Nostru a depus actele pentru înregistrarea listei candidaților la funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău. Diferența dintre toate partidele este că din lista Partidului Nostru fac parte candidați selectați după criterii profesionale și nu după apartenența la partid. Primul în listă este Denis Șova, ex-director general al Combinatului de Vinuri „Cricova” SA. El are o experiență de activitate de 24 de ani și a fost singurul director general al legendarului combinat de vinuri, ales prin concurs. Născut în orașul Cricova și fiind mai mulți ani consilier în consiliul orășenesc, cunoaște bine situația din suburbii și din tot municipiul Chișinău.

După cum a menționat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, locuitorii municipiului Chișinău vor fi plăcut surprinși de întreaga listă a candidaților, de calitatea studiilor, cunoștințelor și experienței lor profesionale.

„Locuitorii capitalei și din suburbii au nevoie de profesioniști cu studii și cu experiență, dar nu cu carnet de partid. Chișinăuienii trebuie să decidă. Și eu sunt convins că atunci când vor cunoaște biografiile tuturor candidaților noștri pentru Consiliul Municipal și vor face o comparație cu ceilalți, vor vedea că echipa Partidului Nostru este cea mai bună. Ea va fi vocea chișinăuienilor, dar o voce asumată și responsabilă”, a declarat Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, după depunerea actelor la Consiliul electoral de circumscripție.

La rândul său, Denis Șova a mulțumit pentru aprecierea profesională, pentru faptul că invitația de a fi cap de listă a candidaților în CMC s-a bazat pe experiență și nu pe statutul din partid.

Întreaga echipă a candidaților Partidului Nostru pentru CMC va fi făcută publică duminica aceasta. După cum a anunțat Renato Usatîi, acest lucru nu se va face în vreun centru de business sau pe scene închiriate la preț de milioane de lei cum o fac alții, ci la o întâlnire deschisă, pentru discuții sincere cu chișinăuienii. Întâlnirea va avea loc duminică, 8 octombrie, la ora 14:00, în fața Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

Total
0
Shares
Total
0
Share