Ex-ministrul Maiei Sandu: Tarifele pentru călătoriile cu transportul auto trebuie să fie majorate

Vadim Brînzan, Maia Sandu, PAS, transportatorii auto, PAS cere micșorarea tarifelor pentru călătorii, Maia Sandu despre tariful pentru călătorii, s-au scumpit călătoriile interurbane

Exponenții partidului condus de Maia Sandu dau dovadă de inconsecvență, atunci când vorbesc despre tarifele pentru călătoriile cu transportul auto. Și asta pentru că atunci când Maia Sandu era Premier, aceștia explicau de ce tarifele trebuie să fie majorate, ca astăzi să ceară micșorarea acestora.

În luna iunie 2019, ex-ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, declara că tarifele pentru călătoriile cu transportul auto trebuie ajustate, adică majorate, acestea fiind menținute artificial din 2013 de către fosta guvernare PDM.

“Din 2013 și până în prezent multe s-au schimbat: carburanții s-au scumpit, cursul valutar este altul.” explica pe atunci Brînzan, declarațiile căruia erau susține de către Maia Sandu și fracțiunea PAS.

Astăzi însă, deputații PAS Igor Grosu și Petru Frunze, au ieșit într-o conferință de presă cerând micșorarea tarifelor pentru călătoriile cu transportul auto.

Telegraph.md amintește că în perioada când transportatorii auto protestau, iar Maia Sandu ocupa funcția de Prim-ministru, lidera PAS se eschiva mereu de la discuțiile cu aceștia. Transportatorii declarau în timpul protestelor organizate inclusiv în fața Guvernului că nu mai puteau activa cu vechile tarife, întrucât cheltuielile au devenit mai mari, iar prețurile nu au mai fost ajustate de ani de zile.

Citește și: Un deputat PAS ar fi luat mită în sumă de 200 000 €, susține un fost parlamentar PLDM

 

Total
0
Shares
Total
0
Share