EXCLUSIV! Avocata Poporului, Natalia Moloșag, ex-avocata Maiei Sandu, nu confirmă, dar nici nu infirmă că a cerut apărarea lui Viorel Morari

Avocata Poporului, Natalia Moloșag, despre care deputatul PSRM, Vasile Bolea a afirmat azi că s-a transformat în avocatul “procurorului lui Plahotniuc”, Viorel Morari, nu confirmă, dar nici nu informă această informație. Despre faptul că fosta avocată a Maiei Sandu, aleasă de PAS în funcția de Avocat al Poporului, ar fi cerut să fie atrasă “ca terță persoană în proces” în care se examinează cererea lui Viorel Morari de restabilire în funcția de șef al Procuraturii Anticorupție, a scris anterior canalul de Telegram “Insider”.

Potrivit surselor citate de acest canal de Telegram, Natalia Moloșag a depus, în luna octombrie, o cerere la Judecătoria Chișinău din sectorul Râșcani, unde se examinează dosarul lui Viorel Morari privind restabilirea în funcție de șef al Procuraturii Anticorupție. Ea ar fi solicitat, în calitate de Avocat al Poporului, “să fie atrasă că terță persoană în proces”. În cerere ea ar fi motivat că Viorel Morari “e persecutat din cauza faptului că a denunțat mai multe acte de corupție”. Avocatul Poporului este și membru din oficiu al Consiliului Superior al Procurorilor și a susținut cercetarea penală a Procurorului General Alexandr Stoianoglo.

Redacția Telegraph.md a cerut un comentariu în scris la această informație din partea Nataliei Moloșag. În răspunsul său, ea nu confirmă, dar nici nu infirmă această informație. Răspunsul integral îl publicăm mai jos.

Total
0
Shares
Total
0
Share