Social

EXCLUSIV: Copil de 3 ani găsit de polițiști într-o pădure, după ce aseară a fost anunțat dispărut de către părinți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un copil de doar 3 ani a fost găsit în această dimineață într-o pădure din apropierea satului Baccealia, raionul Căușeni, după ce aseară a fost dat dispărut de către părinți, transmite Telegraph.md

Potrivit Inspectoratului de poliție Căușeni al Inspectoratului General al Poliției, în seara zilei de 03 aprilie 2020, ora 21:40, la Serviciul de gardă al Secției coordonare operațională a subdiviziunii teritoriale a fost înregistrat apelul telefonic de la dispecerul Dispeceratului zonal „Centru”, care a informat despre recepționarea unui apel telefonic de la o femeie domiciliată în sat. Baccealia, raionul Căușeni, care a comunicat dispariția copilului ei minor cu vârsta de 3 ani.

Imediat după apelul telefonic, IP Căușeni a întreprins măsurile de căutare. Totodată, în contextul localizării copilului s-a discutat cu rudele și locuitorii localitate, au fost patrulate toate străzile satului și verificate lacurile, canalului de scurgere și fântânile, precum locurile de stocare centralizată a resturilor menajere.

De asemenea, în comun cu angajații Direcției regionale situații excepționale Căușeni al IGSU au fost verificate repetat fântânile, gropile de canalizare, lacuri și alte locuri de acumulare de apă. Totodată, prin intermediul angajaților IP Căușeni au fost desfășurate acțiuni de informare a locuitorilor satului în vederea localizării minorului dispărut.

Copilul a fost găsit într-o fâșie forestieră, la o distanță de aproximativ 800 metri de lângă localitate, fiind sănătos și nevătămat.

loading...

Comments are closed.