Politic

EXCLUSIV! Dovada activității comune Șor-Candu. Cum a ajuns o poză de la ședința fracțiunii PSRM pe un site apropiat de Pro Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Site-ul paranteze.md, care aparține unui grup de tineri activiști și susținători ai Partidului Pro Moldova, a publicat o poză de la ședința de astăzi a fracțiunii PSRM, la care a participat și deputatul demisionar, Ștefan Gațcan.

Sursele noastre ne-au comunicat că această poză a ajuns la portalul web de la Andrian Candu, care a primit-o, la rândul său, de la deputatul Partidului Șor, Denis Ulanov.

Poza a fost preluată din grupul de whatsapp al Biroului permanent al Parlamentului, din care face parte și Ulanov. Poza a fost plasată acolo de către un deputat PSRM, ca dovadă a faptului că Gațcan este prezent la ședința fracțiunii.

Sursele noastre ne spun că poza a fost făcută înainte de a începe ședința propriu-zisă, iar în grupul Biroului permanent a fost publicată în jurul orei 10.

Andrian Candu a recunoscut, într-un live recent pe rețelele de socializare, că are o poză de la ședința fracțiunii PSRM la care a participat Ștefan Gațcan și că urmează ca aceasta să apară în presă.

Prezența acestei poze în grupul Biroului permanent poate fi confirmată și de către deputații din opoziție Alexandr Slusari, Maria Ciobanu ori Igor Grosu.

loading...

Comments are closed.