Alte știri

EXCLUSIV // Președinția explică de ce apare numele lui Igor Dodon pe o diplomă semnată de către Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce în mediul online a fost publicată o diplomă prezidențială pe care apare numele lui Igor Dodon, semnată de către Maia Sandu, Președinția a explicat situația creată.

Astfel, ”Președinția a verificat, astăzi, toate cele 105 diplome. Una singură este greșită – cea care a fost scoasă la tipar prima, de probă, utilizându-se modelul vechi ca bază, și care a ajuns accidental în mapă. Este o greșeală umană a personalului tehnic, pentru care ne cerem scuze. Absolventa își va putea ridica diploma rectificată”, au explicat reprezentanții Președinției, contactați de Telegraph.md

Amintim că Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a decernat ieri Diplome de Onoare absolvenților de liceu din întreaga țară, care au obținut media 9,6-10 la examenele de Bacalaureat.

„I-am salutat azi pe cei 105 absolvenți care au susținut Bacalaureatul 2021 cu o medie de la 9,6 până la 10. I-am felicitat pentru rezultatul lor remarcabil, le-am urat succes în realizarea viselor și le-am înmânat, în semn de apreciere, Diplome de onoare ale Președintelui Republicii Moldova. Avem tineri foarte buni, de care suntem mândri”, a spus șefa statului.

loading...

Comments are closed.