Alte știri

EXCLUSIV // Un bărbat și-a înjunghiat concubina, iar aceasta a fugit de acasă. A doua zi a revenit pentru a consuma din nou băuturi alcoolice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 12 iunie, la orele 10.40, la serviciul de gardă al IP Floresti, prin intermediul serviciului de urgență 112, a parvenit solicitarea spre intervenție de la Primarul satului Marculeşti, raionul Floresti, privind faptul că la data de 11.06.2020, în jurul orei 21.00, un bărbat și-a înjunghiat concubina cu un cuțit în spate, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, care a constatat că la 11.06.2020, în jurul orelor 21.00, un bărbat împreună cu concubina sa se aflau la domiciliul lor, situat în s. Marculesti, raionul Floresti, unde consumau băuturi alcoolice.

La un moment dat, între ei s-a iscat o ceartă din cauza că femeia nu mai dorea să consume alcool. În rezultat, bărbatul a luat de pe masă un cuțit de bucătarie și a înjunghiat-o în regiunea spatelui.

Femeia a fugit din gospodărie și a înnoptat la o vecină, fără să solicite ajutor medical sau să sesizeze organele de drept.

A doua zi, 12 iunie, aceasta s-a întors la domicliul său, unde a mai consumat cu concubinul băuturi alcoolice.

În aceeași zi, primarul localității, aflând despre faptul dat de la vecini, a sesizat organele de drept și femeia a fost transportată cu salvarea la SR Florești pentru îngrijiri medicale, cu diagnoza: plagă înfiptă de cuţit în regiunea omoplatului stâng, stare satisfăcătoare.

Citește și: TERIFIANT // Un bărbat din Chișinău și-a înjunghiat letal amicul de pahar

 

loading...

Comments are closed.