EXCLUSIV! Unde se investesc banii starurilor de la Hollywood

Care e rostul averilor considerabile dacă nu încerci să investești o parte din sumele de bani primite pentru a obține un profit și mai mare? Iată cine se numără printre cei mai buni oameni de afaceri de la Hollywood, scrie okmagazine.ro

Robert Downey Jr.

„Iron Man” e de părere că banii sunt făcuți să circule, motiv pentru care a ales să investească o parte din veniturile sale în Masterclass, un site care oferă cursuri video interactive, predate de niște somități în diverse domenii, precum sportul, actoria sau muzica.

Justin Bieber

O fi el un rebel care pare că nu știe pe ce lume trăiește, însă un star de calibrul său, care învârte milioanele de dolari cu lopata, nu putea trece neobservat de niște consilieri financiari care au văzut în el o mină de aur. Și, culmea, cântărețul a plecat urechea la câteva sfaturi de-ale specialiștilor și a investit într-o aplicație de selfie-uri denumită Shots și într-un site de streaming muzical, Spotify.

50 Cent

Cu siguranță că scoate mai mulți bani decât îi e numele de scenă din afacerile în care s-a implicat! E vorba despre brandul Glaceau, care produce “apă îmbunătățită”, dar și despre compania SMS Audio, care are de-a face cu electronice de tot felul.

 

Snoop Dog

Faimosul rapper a considerat că a dat peste o oportunitate incredibilă atunci când a stat de vorbă cu câțiva antreprenori care comercializează cannabis și s-a apucat și el să bage bani în asemenea afaceri prospere, precum Merry Jane, LeafsBySnoop, FunkSac, and Eaze.

Will Smith

 

Ei bine, actorul de culoare nu se uită la bani atunci când dă peste o oportunitate de-a face un profit frumușel. Drept urmare, a investit într-o companie al cărei domeniu de activitate este sănătatea mentală, BioBeats, dar și în alta care confecționează haine bărbătești.

Jay Z

Soțul lui Beyonce se învârte prin cercuri selecte și nu putea decât să fie atras de ideea de a-și rotunji veniturile cu ajutorul unor afaceri VIP. Astfel, rapperul a băgat bani în JetSmarter, o companie care gestionează avioanele particulare. De asemenea, individul deține Tidal, platforma online de muzică unde-și lansează deja mai mulți cântăreți faimoși noile albume.

Tyra Banks

Fostul model Victoria’s Secret a fost convinsă de necesitatea The Muse în viața oamenilor (fiind o firmă care ajută lumea să-și găsească drumul profesional potrivit), ceea ce a făcut-o pe loc să semneze un cec. La fel de entuziasmată a fost frumoasa mulatră să investească și în VideoGram, o companie care realizează felicitări video.

Leonardo DiCaprio

Actorul din Titanic n-a stat pe gânduri când a venit vorba să “sponsorizeze” Solarin, o companie de telefonie mobilă.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share