Alte știri

Expert în politici de securitate: s-a ajuns la dezastru prin oferirea Ministerului Apărării socialiștilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Expertul în politici de securitate, Dumitru Mînzărari, a venit cu o postare pe Facebook, în care a spus că prin oferirea Ministerului Apărării PSRM-ului, este un adevărat dezastru.

„Oferirea dosarului reintegrarii și Ministerului Apărării către PSRM e dezastru. Oare nu înțelegeți de ce PSRM cere aceste dimensiuni să controleze, cu toate că în interpretarea politicii autohtone ele sunt „neimportante”, pentru că nu generează bani? ” scrie expertul pe Facebook.

Acesta consideră că socialiștii vor distruge oricare capacitate de descurajare pe care ar putea să o creeze oamenii și vor desființa oricare cooperare funcțională pe domeniul apărării cu Occidentul, pe linia reintegrării. Acesta îndeamnă oamenii să vadă propunerile anterioare ale președintelui Dodon pe dosarul transnistrean.

Federalizarea țării, exact cum a spus și Partidul Democrat, în opinia lui Mînzărari, este o trădare. „Nu sunt de acord cu prețul plătit. Eu, ca cetățean, personal sunt în opoziție crâncenă față de guvernarea PSRM-ACUM.” conchide expertul.

loading...

Comments are closed.