Politic

Expert politic: Nu vor fi alegeri anticipate! PDM pregătește o surpriză și va scoate țara din criză

Pinterest LinkedIn Tumblr

Expertul în drept Alexandru Cuznețov a afirmat că în timpul apropiat am putea avea surprize pe scena politică din Moldova și criza politică și instituțională va fi deblocată datorită unui plan al Partidului Democrat. Declarația a fost făcută de Radio Sputinik. 

”Da, avem un nou Parlament, noi persoane în politică, dar, de fapt, avem o conducere veche. Guvernul își continuă agenda, bine mersi. Suntem în luna mai, adică la un semestru din anul bugetar 2019, dar fracțiunile parlamentare, deputații dau semnale de iresponsabilitate și, în plus, mai și sunt remunerați de stat”, a spus Cuznețov. 
 
Expertul mai spune că deocamdată partidul de guvernământ nu și-a afirmat poziția. „S-ar putea ca în perioada ce va urma, adică până la sfârșitul lunii mai, să avem surprize politice interesante. Va fi găsită o formulă de guvernare, poate una provizorie pentru a evita alegerile parlamentare anticipate. Ele nu vor avea loc, acest subiect este doar o sperietoare cu care politicienii operează în spațiul public”, a mai punctat Cuznețov.
 
Deși s-a scurs aproape trei luni de la convocarea ședinței de constituire a Parlamentului de legislatura a X-a, deocamdată nu este clar dacă Moldova va avea un Guvern sau în țară vor fi declanșate alegeri parlamentare anticipate.
Alexandru Cuznețov
Alexandru Cuznețov
loading...

Comments are closed.