Alte știri

Expertiza medico-legală: Bebelușul de patru luni din Sângerei, decedat în timpul unui „ritual de exorcizare”, a fost ucis cu 40 de lovituri în regiunea capului, de către mama și bunica sa

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bebeluşul de 4 luni din raionul Sângerei, care, la începutul lunii mai, ar fi fost omorât în chinuri groaznice de mamă şi bunică în timpul unui aşa-zis ritual de exorcizare, o practică religioasă de „izgonire a demonilor”, a fost lovit în cap de zeci de ori, transmite Telegraph.md, cu referire la Unica.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit procurorilor, aceasta este concluzia finală a expertizei medico-legale.

„Iniţial era informaţia că vătămările corporale au fost provocate prin comprimare. Însă acum, medicul legist, prin concluzie, ne-a comunicat că ele au apărut prin lovire. Prin multiple loviri în regiunea capului. Peste 40 de lovituri în regiunea capului”, a declarat procurorul Marian Ramașcan, procuror.

Procurorul de caz spune că psihiatrii din Bălţi au recomandat ca suspectele să fie investigate în condiţii de ambulatoriu, la Chişinău.

La mijlocul lunii iulie, cele două femei au fost internate forţat la Spitalul Clinic de psihiatrie din oraşul Codru. Ele sunt singurele suspecte în cazul bebeluşului de 4 luni, care a fost omorât în data de 10 mai.

Iniţial, oamenii legii au presupus că băiatul s-ar fi stins din viaţă după ce bunica i-a făcut masaj la cap. Cazul a atras atenţia procurorilor după ce au ieşit la iveală mai multe detalii şocante. Bunicul micuţului a povestit că bebeluşul ar fi fost omorât de bunică şi mamă în timpul unui ritual de exorcizare, informaţie confirmată şi de oamenii legii.

Dacă expertiza psihiatrică va arăta că femeile au acţionat cu discernământ în momentul săvârşirii crimei, ele riscă până la 12 ani de puşcărie.

Citește și: TERIFIANT // O mamă din Sângerei și-a omorât bebelușul de patru luni, în timpul unui „ritual de exorcizare”

loading...

Comments are closed.