Alte știri

Expert politic: „Orientarea anti-Plahotniuc a opoziției de dreapta îl avantajează pe Dodon”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Criticile constante adusă de către opoziția de dreapta liderului PDM, Vlad Plahotniuc, îl avantajează doar pe președintele Igor Dodon, împotriva căruia luptă dreapta. O spune analistul politic Anatol Țăranu, care a menționat într-o emisiune televizată că această retorică a opoziției ar putea să-l demotiveze pe Plahotniuc să lupte împotriva lui Dodon. Or, acesta dispune de toate resursele pentru a-l transforma pe președinte într-o figură discreditată.

„Acum, problema mare este cât de departe va ajunge Vladimir Plahotniuc în lupta împotriva lui Igor Dodon. Situația politică din Republica Moldova este una foarte incertă în această privință, fiindcă orientarea anti-Plahotniuc a opoziției de dreapta, oricât ar părea de paradoxal, de această dată îl avantajează pe Dodon, pentru că oprește elanul anti-Dodon al lui Plahotniuc”, a declarat Anatol Țăranu.

Acesta mai menționează că Partidul Democrat este singura formațiune care dispune de toate resursele necesare pentru a-l opri pe Dodon și pentru a-l transforma într-un personaj discreditat.

„Partidul Democrat dispune de posibilități mediatice enorme, pentru ca într-un răstimp scurt să-l prefacă pe Dodon într-o figură discreditată”, a adăugat analistul politic.

loading...

Comments are closed.