Alte știri

„Facem mișcare cu campionii”, acțiunea prin care sportivii de performanță ne îndeamnă să menținem un stil de viață sănătos în perioada de carantină

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul aprobării de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a „Reperelor metodologice cu privire la menținerea unui stil de viață sănătos în perioada de carantină”, sportivii de performanță ai Republicii Moldova ne îndeamnă, prin exemplul propriu, să realizăm activități fizice la domiciliu.

Astfel, Anastasia Nichita – campioană europeană la lupte, deținătoarea titlului „Cel mai bun sportiv al anului 2019” ne prezintă o serie de exerciții privind pregătirea fizică cu elemente specifice din proba lupte libere. (https://bit.ly/3c27egK)

Victor Ceban, campion european la lupte, deținătorul titlului „Cel mai bun sportiv al anului 2019” ne îndeamnă să efectuăm un set de exerciții fizice, care ne vor menține în formă și ne vor asigura o energie pozitivă pe tot parcursul zilei. (https://bit.ly/2SK6rto)

Maxim Saculțan, medaliat cu bronz în cadrul Campionatului mondial U-23, ne demonstrează mai multe exerciții fizice, care pot fi efectuate acasă și au ca scop menținerea unui mod activ și sănătos de viață. (https://bit.ly/2SFjWKH )

Menționăm că acțiunea „Facem mișcare cu campionii” va fi continuată și de către alți sportivi. Materialele video vor fi postate pe pagina de youtube și Facebook a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

loading...

Comments are closed.