Alte știri

Faceți cunoștință, Diana Scobioală, șefa de la INJ care i-a scris caracteristica pozitivă judecătoarei Berdilo 

Pinterest LinkedIn Tumblr

Faceți cunoștință, această doamnă se numește Diana Scobioală:

andrei nastase, Faceți cunoștință, Diana Scobioală, șefa de la INJ care i-a scris caracteristica pozitivă judecătoarei Berdilo, platforma daEa a caracterizato personalizat pe Berdilo în următorul fel: „Este o persoană integră, obiectivă, cultă, amabilă, atât cu colegii de serviciu cât și cu justițiabilii, se bucură de reputație ireproșabilă și are potențialul necesar pentru a exercita profesia de judecător”.

Probabil grație acestei caracteristici Berdilo l-a ajutat pe tatăl Dianei Scobioală – Isai Sârcu, să aibă pensie mai mare.

cine este rodica bordilo, andrei nastase, platforma da, alegeri chisinauȘi acum partea cea mai interesantă. Iată extras din declarația de avere a șefei de la Institutul Național al Justiției:

Întrebări la ea nu-s, dar sunt întrebări la consortul acesteia, marele critic al facebook-ului, omul care primul din Moldova l-a intervievat pe Plahotniuc, un oarecare dorin scobioală.

Nu sunt sigur că îl urmăriți dar de când a început cazul ăsta a cam luat la gură comentatorul și ”jurnalistul independent”. Cam fix așa cum a luat apă în gură soția lui Iurie Nastas după ce s-a anunțat lista la Pădurea Domnească (dar despre asta altă dată).

Și nici presa nu o prea anină pe această șefă de la INJ grație căreia Berdilo a ajuns să fie judecător.

Ce-ar fi oare ca pulika tv să-i arate fața acestei Diana Scobioală alături de Berdilo? Ca să-i facă pe plac ”jurnalistului” care ultimele zile se preocupă unde-și va parca mașina nouă după ce Chironda a instalat bănci în fața Casei Presei?

dorin scobioala, jurnalist de la jurnal tv, victor topa, andrei nastase, platforma daManus manum lavat cum se zice.

Cunoașteți-vă eroii. Ajută!

autor: Eugen Luchianiuc 

loading...

Comments are closed.