Alte știri

FOTO. O familie din Chișinău revenită din vacanță și-a primit bagajul peste o săptămână într-o stare deplorabilă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atunci când familia Georghița a mers în vacanță în Roma, Italia, și au făcut diverse cumpărături, nu-și imaginau că la întoarcerea în țară unul dintre bagaje va fi pierdut. Mai mult, după o săptămână de căutări, starea în care le-a fost restituită valiza le-a creat un adevărat șoc.

Și asta, pentru că bunurile familiei au fost complet distruse, potrivit imaginilor ProTV. Din cele spuse jurnaliștilor de către soții Gheorghiță, o parte din hainele noi erau rupte, două perechi de papuci lipseau, iar tableta și telefonul au fost făcute praf.

„Văd că se oprește, ne spune ca bagaje nu mai sunt. Cum așa? Eu trebuie să mai am încă o valiză, nu-i. Ieri mă duc să primesc geanta, îmi zice: „- Asta e valiza dvs.? Zic da, dar ce a fost cu ea, nu știm… Șoc a fost”, spune Vlad.

Soția lui Vlad, Olesea, spune că neapărat vor cere despăgubiri: „Peste 600-700 de euro”.

Pe de altă parte, șeful companiei aeriene susține că de pierderea bagajului s-ar face vinovat serviciul care încarcă și descarcă valizele. „Noi nu suntem de vină, dar sigur că vom plăti despăgubiri clientului…”, a menționat Mircea Maleca, care adaugă că prejudiciul va fi calculat în funcție de cantitatea bagajului, un kilogram fiind egal cu 20 de euro.

loading...

Comments are closed.