Alte știri

Fanfară formată din Moși Crăciuni: Un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie la Târgul de Crăciun din Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr a decis să-și ceară de nevastă aleasa inimii în fața sutelor de vizitatori de la primul Târg de Crăciun în stil european la Chișinău.

Tânărul îndrăgostit a fost susținut de o fanfară formată din Moși Crăciuni, scrie diez.md. Pe fundalul celebrei piese „Besame mucho” și în timp ce pe ecranul de pe scenă a apărut poza cuplului, Dumitru a adresat întrebarea tradițională: „Vrei să fii soția mea?” Copleșită de emoții, viitoarea mireasă i-a răspuns cu fermitate: „Da!”

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Dumitru și Natalia sunt de doi ani împreună. Bărbatul spune că a ales să-și ceară iubita de soție „Acasă de Crăciun”, pentru că și-a dorit să combine cel mai importat moment din viața lui cu atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Târgul de Crăciun din Chișinău este deschis zilnic de la ora 10.00 și până la 22.00, pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor A. Pușkin și G. Bănulescu Bodoni, iar în cele 5 zone special amenajate fiecare își găsește activități cu tematică invernală. Un program artistic impresionant întreține atmosfera de sărbătoare zilnic.

loading...

Comments are closed.