Alte știri

Fata de 12 ani dată dispărută la Orhei a fost găsită înecată în râul Răut

Pinterest LinkedIn Tumblr

Minora în vîrstă de 12 ani dată dispărută a fost găsită de angajaţii IGSU în urma căutărilor efectuate pe rîul Răut. Potrivit Inspectoratului, corpul neînsufleţit a fetei a fost găsit  astăzi 10 iunie 2019 la ora 13.20 minute la distanţa de 5 km de locul presupus al înecului pe cursul rîului Răut. Cadavrul a fost scos la mal de salvatori. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Pe parcursul zilei de ieri salvatorii din Orhei au efectuat lucrări de căutare subacvatică pentru depistarea unei minore în vârstă de 12 ani dată dispărută, după ce a fost văzută ultima dată în preajma râului Răut din apropierea localităţii Ciocâlteni.

Potrivit informaţiei preliminare, minora în vârstă de 12 ani şi sora acesteia în vârstă de 8 ani se aflau în apropierea râului la păscutul vitelor. La  un moment dat un pescar a observat că copila de 8 ani se zbate pentru a supravieţui în apele râului. Acesta a sărit în apă şi a scos copilul în stare inconştientă.

La mal a fost alertat serviciul de urgenţă medical, care a efectuat manevre de resuscitare. Fata în vârstă de 8 ani a fost salvată, iar ulterior preluată la spital. A doua copilă în vârstă de 12 ani a fost dată dispărută. Lucrările de căutare subacvatică vor continua pe parcursul zilei de 10 iunie. Organele de drept investighează circumstanţele cazului.

loading...

Comments are closed.