Social

Femeia dispărută pe data de 11 noiembrie a fost găsită lângă ASEM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mama lui Mihai Moscovici dată dispărută la data de 11 noiembrie în sectorul Buiucani al capitalei a fost găsită vie astăzi.

Datorită unei mobilizări a internauților, care au distribuit masiv poza cu femeia, aceasta a fost găsită peste 5 zile. Despre starea de sănătate a acesteia nu se comunică nimic. Fiul acesteia, Mihai Moscovici la fel nu a venit cu o reacție pînă ce.

Femeia are probleme cu memoria și nu își putea aminti mai multe momente. Aceasta a fost găsită de către o studentă de la ASEM datorită postărilor văzute pe Facebook.

Amintim că o femeie din Chișinău în vârstă de 69 ani a dispărut fără urmă, ultima dată fiind văzută sâmbătă, 11 noiembrie,  la stația terminus de troleibuz de pe str. Alba Iulia, sector Buiucani. Fiul ei o caută cu disperare, făcând un apel pe una din rețelele de socializare.

Fiul său a scris o postare pe Facebook prin care a rugat pe oricine care ar fi văzut-o pe mama sa să-i comunice despre acest lucru. Internauții au distribuit masiv acest mesaj iar astăzi femeia a fost găsită.

loading...

Comments are closed.