Alte știri

Femeie ucisă, tăiată în bucăți și aruncată pe maginea drumului. Partenerul ei a recunoscut crima

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bărbatul suspectat că ar fi ucis o femeie şi ar fi tranşat-o, iar apoi i-a aruncat cadavrul şi membrele secţionate pe marginea drumului de centură a fost reţinut pentru 24 ore. El este acuzat de omor calificat şi profanare de cadavre. Vineri acuzatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

O femeie de 67 de ani, dată dispărută de familie încă de duminică a fost găsită joi lângă un cimitir din Galaţi. Principalul suspect este bărbatul cu care biata femeie se mutase recent, în speranţa că va avea o bătrâneţe liniştită.
 
Victima l-a cunoscut pe bărbatul de 75 de ani acum jumătate de an. Deşi locuia în oraşul Brăila, femeia, croitoreasă, a decis să se mute împreună cu el, într-un apartament din Galaţi. Între cei doi ar fi avut loc mai multe certuri, iar bărbatul a săvârşit crima, cel mai probabil sâmbăta noaptea, spun procurorii. Părţi din trupul victimei au fost găsite în nişte saci aruncaţi la marginea unui cimitir din Galaţi.
 
Bărbatul a fost reţinut în localitatea Fântânele, din judeţul Bacău, unde avea o casă de vacanţă. Suspectul de 75 de ani a fost audiat de ore bune de către anchetatorii din Galaţi. Potrivit unor surse oficiale, bărbatul a recunoscut faptele şi chiar a povestit cu lux de amănunte cruzimea de care a dat dovadă. Poliţiştii susţin că bărbatul i-a povestit şi unui prieten ceea ce a făcut, iar acesta a fost cel care a alertat autorităţile.
 
Vezi video pe Stirileprotv.ro
loading...

Comments are closed.