Externe

Fetiţă de 9 ani violată şi ucisă de rude. Trupul ei a fost găsit într-o stare înfiorătoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

O fetiţă în vârstă de 9 ani din Caşmirul indian ar fi fost violată în grup de fratele său vitreg şi de prietenii acestuia, la instigarea mamei ei vitrege, a anunţat miercuri poliţia, citată de agenţia DPA.

Ochii fetiţei au fost scoşi, iar trupul ei a fost ars cu acid înainte de a fi abandonat în pădure, săptămâna trecută, în apropierea casei sale din regiunea Uri, scrie Agerpres.

Trupul descompus al fetiţei a fost găsit sâmbătă.

Mama vitregă a victimei, fratele vitreg în vârstă de 14 ani şi alte trei persoane au fost arestate marţi, a informat poliţia locală.

O poveste înfricoşătoare de viol în grup şi crimă a unei fetiţe de 9 ani din Uri de fratele ei vitreg, la instigarea mamei ei vitrege″⁣, a scris pe Twitter şeful poliţiei statului, SP Vaid. ″⁣Oribil. Dumnezeu a făcut aceste bestii oameni″⁣, a spus el.

Ofiţerul superior de poliţie Imtiyaz Hussain a declarat că cercetările au scos la iveală că faptele au fost săvârşite din motive de gelozie şi răzbunare izbucnite în cadrul familiei.

Potrivit investigaţiilor, femeia nutrea sentimente profunde de rivalitate faţă de cea de-a doua soţie a soţului ei şi a copiilor acesteia.

În cadrul audierilor, mama vitregă a victimei a declarat că a simţit că soţul ei petrecea mai mult timp cu cea de-a doua soţie, iar fetiţa era cea mai apropiată de el dintre toţi copiii.

Odată cu accentuarea tensiunii în familie, femeia a pus la cale planul de ucidere a copilului vitreg, a explicat poliţia.

Guvernul indian a aprobat recent înăsprirea pedepselor pentru actele de violenţă sexuală comise împotriva minorilor, inclusiv pedeapsa cu moartea în cazul celor condamnaţi pentru violarea fetiţelor cu vârste sub 12 ani. Decizia a fost luată după valul de revoltă declanşat după violarea şi uciderea unei fetiţe de 8 ani din Caşmirul indian şi a altor acte de agresiune sexuală comise în ultimele luni împotriva minorilor.

 

loading...

Comments are closed.