Politic

Fiica unui deputat care critică „Prima Casă” și-a cumpărat apartament datorită acestui program

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PCRM Elena Bodnarenco este un critic înverșunat al Programului național Prima Casă, derulat de Guvernul Filip, dar propria sa fiică este beneficiară a acestuia. Subiectul a fost abordat aseară, în cadrul emisiunii Bună Seara, de la postul de televiziune Moldova 1. La talk-show au participat exponenți ai PDM, PLDM, PSRM, PCRM și PL.

”Eu nu apreciez programul Prima Casă”, i-a spus Elena Bodnarenco deputatului PDM Sergiu Sîrbu, care vorbea despre realizările Guvernului Filip și proiectele sociale derulate de acesta, transmite Timpul.

În replică, Sergiu Sîrbu a declarat că fiica Elenei Bodnarenco este unul din beneficiarii Programului Prima Casă

Adică, dumneavoastră nu apreciai Programul Prima Casă, dar fiica dumneavoastră a luat credit în cadrul programului”, a spus Sergiu Sîrbu.

Deputatul PCRM nu a negat faptul expus de Sergiu Sîrbu: ”Într-adevăr, fiica mea a procurat un apartament cu 740 de mii de lei, în credit, cu Prima Casă”, a recunoscut alesul comunist.

Să știți că noi ne bucurăm pentru toți cei peste 600 de beneficiari ai Programului Prima Casă, deoarece acesta este un program inovativ pentru  Republica Moldova„ a replicat Sergiu Sîrbu.

loading...

Comments are closed.