Lifestyle

Filip Kirkorov a venit la Chișinău și va cânta duminică, pe scena din PMAN

Pinterest LinkedIn Tumblr

Filip Kirkorov a venit la Chișinău și va cânta duminică, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, informează tv6.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Regele muzicii pop din Rusia, Filip Kirkorov, a venit la Chișinău și va interpreta melodiile preferate pentru publicul din țara noastră, la concertul de duminică, 19 iunie, dedicat Zilei Absolventului. Anunțul a fost făcut de interpret, în cadrul unei conferințe de presă, pe care a susținut-o la scurt timp după ce avionul cu care a venit Kirkorov a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău. Kirkorov a venit împreună cu interpretul rus David Manukyan, cunoscut și sub numele de Dava, precum și cu cântărețul Vanea Dmitrienko.

https://fb.watch/dJhMxB8EpH/

Interpreții Filip Kirkorov, Dava și Vanea Dmitrienko au fost întâmpinați, în sala VIP a Aeroportului, cu pâine și sare. Cântăreții i-au salutat pe toți cei prezenți în limba română.

„Am venit cu bucurie ca să încântăm publicul de aici cu muzica noastră, cu ocazia Zilei Absolventului. Cu toții am fost absolvenți, îmi amintesc de acea perioadă frumoasă. Aici, în Moldova este foarte frumos. Abia aștept să merg într-un restaurant moldovenesc, unde bucatele sunt foarte gustoase. Aici toți sunt ospitalieri. De asemenea, oamenii, în special femeile sunt foarte frumoase. Astăzi ne vom plimba, vom face repetiții, iar duminică îi așteptăm pe toți la concert”, a declarat Filip Kirkorov.

La rândul său, organizatorul concertului de duminică, activistul civic, Veaceslav Valico, îi îndeamnă pe toți doritorii să vină la eveniment și dă asigurări că acesta va fi unul de excepție.

„Am păstrat suspansul până la capăt. În condițiile în care, în spațiul public, au fost foarte multe discuții despre cine va cânta duminică în PMAN, precum vedeți, publicul va fi încântat de acești interpreți cu renume. Îi invit pe toți în centrul Chișinăului pentru a se încărca cu emoții pozitive, cu ocazia Zilei Absolventului”, a spus Veaceslav Valico.

Concertul dedicat Zilei Absolventului va începe la ora 15:00. Artiștii cu renume internațional promit pentru toată lumea un show de excepție. Intrarea e liberă pentru toți doritorii.

loading...

Comments are closed.