Filip, nedumerit de anularea alegerilor: PDM are doar de pierdut în asemenea situație

 

Premierul Pavel Filip s-a arătat nemulțumit de decizia Judecătoriei Chișinău de anulare a scrutinului din Capitală. Democratul a declarat că decizia „e ultimul lucru” pe care și l-ar fi dorit guvernarea și „nu e în favoarea” acesteia.

Este o decizie care a bulversat întreaga opinie publică, ridică mai multe semne de întrebare, apar speculații care nu sunt în favoarea guvernării și sunt îndreptate împotriva ei. Cui folosește o asemenea decizie în mod real? Noi ca guvernare avem doar de pierdut în asemenea situație. Întrebarea e și mai mare pentru că se întâmplă când se prefigurau mai multe reușite pe intern și pe extern. Mă refer și la dimensiunea politică, la decizii importante pe financiar. E vorba de sume mari. Pentru o guvernare care mai are jumătate de an, e ultimul lucru pe care ni l-am dori. Avem alegeri parlamentare”, s-a arătat nemulțumit Filip, citat de Agora.

Premierul și-a exprimat speranța că în curând se va face „claritate în această situație”.

Sper opinia publică să fie informată transparent. Ca prim-ministru nu pot da calificări unei decizii de instanță de judecată, dar lucrurile care s-au întâmplat m-au făcut să am această reacție ca om politic, ca om care a votat la aceste alegeri”, a mai adăugat Filip.

Total
0
Shares
Total
0
Share