Economic

Filip: Peste 100 de localități din țară vor beneficia de asistență financiară, în valoare totală de circa 20,5 milioane de dolari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) a lansat azi Programul “Comunitatea Mea” în Republica Moldova.

Programul are drept scop să ofere cetățenilor noștri o viață mai bună, servicii moderne și un trai liniștit.

„Peste 100 de localități din țară vor beneficia, în următorii cinci ani, de asistență financiară pentru dezvoltare, în valoare totală de circa 20,5 milioane de dolari. Asta înseamnă bani investiți în drumuri, școli, grădinițe, spitale și alte unități pe care oamenii le folosesc zilnic și prin care, de fapt, își măsoară calitatea vieții”, a spus Premierul Moldovei, Pavel Filip.

Programul “Comunitatea Mea” va ajuta și primarii să devină manageri mai buni, să gestioneze eficient banii publici și să interacționeze cu oamenii.

peste 100 de localități din țară, vor beneficia de asistență financiară pentru dezvoltare, în valoare totală de circa 20,5 milioane de dolaripdm, pavel filip, Peste 100 de localități din țară, vor beneficia de asistență financiară pentru dezvoltare, în valoare totală de circa 20,5 milioane de dolari

loading...

Comments are closed.