Actualitate

Fiscul avertizează: Au rămas zile numărate până la expirarea termenului limită de depunere a Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul Fiscal de Stat informează că, au mai rămas 5 zile până la expirarea termenului limită de depunere de către persoanele fizice-cetățeni a Declarației cu privire la impozitul pe venit (Forma CET18) pentru anul 2020, transmite Telegraph.md

Reamintim că, termenul limită este 30 aprilie 2021.

Declarația poate fi completată și prezentată de către persoana fizică în mod electronic, cât și în mod electronic, la orice subdiviziune teritorială a Serviciului Fiscal de Stat.

În contextul facilitării depunerii Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice-cetățeni, toate Direcțiile deservire fiscală din țară activează cu un regim special.

Astfel, angajații din cadrul Direcțiilor deservire fiscală Vă stau la dispoziție, în perioada 26-30 aprilie 2021, de la 7:30 – 18:00.

Toate aspectele cu privire la termenul declarării și achitării impozitului pe venit le puteți găsi aici.

Pentru informații suplimentare puteți apela Centrul Unic de Apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul de telefon 0-8000-1525 (apel gratuit).

Citește și: În perioada 25-30 aprilie, au loc Zilele Republicii Moldova la Sankt-Petersburg

loading...

Comments are closed.