Alte știri

Fiul lui Serafim Urechean, candidează pe listele PSRM la Anenii Noi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fiul ex-primarului municipiului Chișinău, Serafim Urechean, a decis să candideze pe listele Partidului Socialiștilor în Consiliul raional Anenii Noi. Potrivit documentelor prezentate la Consiliul electoral al circumscripției Anenii Noi, acesta se regăsește pe locul 11 în lista candidaților PSRM, transmite 24h.md cu referire la deschide/md.

Vitalie Urechean este administratorul mai multor companii agrilole în raionul Anenii Noi. Pe parcursul ultimelor ani, companiile sale au obținut mai multe subvenții din partea statului. Doar în anul 2015 compania sa, „Agrovit-EXIM”, a solicitat circa două milioane de lei.

De precizat că Vitalie Urechean a activat anterior în calitate de ministru-consilier în cadrul Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă. Presa a scris în anul 2013 că unul dintre motivele rechemării sale din funcție a fost implicarea în schemele de eliberare a numerelor diplomatice pentru mai multe mașini de lux care nu aparțineau Ambasadei, ci unor oameni de afaceri, printre care și politicianul Ilan Shor, dar și soția lui, cântăreața Jasmin.

loading...

Comments are closed.