Alte știri

Fondator al Platformei DA despre EȘECUL lui Năstase: „Lipsa de activitate din partea Guvernului a predeterminat acest rezultat”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Eşecul candidatului ACUM în alegeril pentru Primăria Chişinău este un rezultat al lipsei de activitate din partea guvernării. Este opinia fostului vicepreşedinte al PPDA, Stanislav Pavlovschi.

Într-o postare pe Facebook, Pavlovschi menţionează că actuala guvernare a venit pe valul aşteptărilor electoratului, iar „lumea deja a pierdut speranta”, transmite Publika.md.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Cetateanul a dat o lectie dura guvernarii. Este evident acest lucru! Va fi oare studiata ea? Vor fi oare trase concluziile care se impun? Sau, iarasi, va fi blestemat sarmanul si chinuitul nostru popor? Asa ceva ar fi o greseala. La fel ca si de blamat candidatul nostru”, a mai scris Stanislav Pavlovschi.

Amintim că Stanislav Pavlovschi și-a dat demisia din funcția de Ministru al Justiției la sfârșitul lunii iunie, la doar două săptămâni după investire, iar în locul său a fost înaintată candidatura Olesei Stamate.

Jurist de profesie, Stanislav Pavlovschi a fost unul dintre fondatorii PPDA, deţinând funcţia de vicepreședinte al formaţiunii. El a părăsit însă acest post în septembrie curent, când a declarat că se retrage din politică în favoarea activităţii de avocat.

Pavlovschi, Platforma DA

 

loading...

Comments are closed.