Formuzal: Am impresia că guvernarea PAS cu adevărat se teme de Marina Tauber

Tot mai multă lume privește cu suspiciune cazul vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, ținută în arest la domiciliu din 4 noiembrie. Într-o postare pe Facebook, fostul bașcan al Găgăuziei, Mihail Formuzal, a subliniat caracterul stoic al Marinei Tauber, în contextul ședinței de judecată, care s-a desfășurat astăzi.

„Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, examinează demersul procurorilor privind extinderea termenului arestului la domiciliu pentru vicepreședintele Partidului „Șor”. Nu știu de ce este suspectată și acuzată. Nu am citit nicăieri explicații clare. Totuși, mi se creează impresia că această femeie are potențialul a 10 bărbați, conducători ai partidelor din Moldova. Că guvernarea cu adevărat se teme de ea”, a subliniat Mihail Formuzal.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a fost reținută în 21 iulie, pentru 72 de ore. A doua zi, ea a fost plasată în arest preventive, în Penitenciarul nr.13 din Chișinău. Din 14 septembrie, a fost plasată în arest la domiciliu. După un recurs al avocaților, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au emis o hotărâre, prin care Marina Tauber a fost plasată sub control judiciar, însă, după recursul procurorilor, aceeași judecătorie a decis, în 4 noiembrie, replasarea ei în arest la domiciliu.

Sursa: tv6.md

Total
0
Shares
Total
0
Share