Actual

Fortificarea cooperării între Poliția de Frontieră și ICMPD

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, în debutul vizitei oficiale de la Kiev, a avut o întrevedere bilaterală cu Michael Spindelegger, Director General al ICMPD.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre stadiul și perspectivele dialogului bilateral în domeniul gestionării frontierelor. De asemenea, a avut loc un schimb de opinii și propuneri privind acțiunile agendei comune.

În cadrul discuțiilor, șeful IGPF a exprimat sincere mulțumiri pentru parteneriatul de încredere și de lungă durată, care aduce un aport incontestabil instituției în consolidarea celor mai importante domenii, și anume în gestionarea eficientă a frontierei de stat.

La rândul său, domnul Spindelegger a mulțumit pentru cooperarea eficientă și, totodată, a exprimat aprecieri Poliției de Frontieră privind rezultatele și progresele obținute pe palierul managementului integrat al frontierei de stat.

În finalul ședinței, interlocutorii au validat unanim propunerea de a continua pe aceiași notă colaborarea bilaterală și au convenit asupra unei vizite a reprezentanților ICMPD în cadrul IGPF cu scopul identificării noilor direcții de parteneriat și asistență pe domeniile de interes comun.

loading...

Comments are closed.