Fost membru al Comisiei de la Veneția: Monument al prostiei pentru Andrei Năstase

Andrei Năstase, Platforma DA, Blocul ACUM, PPDA, tarifele pentru transportul auto de pasageri, s-au majorat tarifele, Eșanu, Comisia de la Veneția, membru al comisiei de la Veneția, Profesor în drept

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a fost făcut praf de către juristul Nicolae Eșanu. Fostul membru al Comisiei de la Veneția  a scris pe Facebook că ultimele declarații făcute de Năstase și deputații din PPDA reprezintă un monument al prostiei.

“Nu am nici pregătire profesională și nici nu activez în domeniu, dar chiar și cunoștințele mele mediocre sunt suficiente pentru a înțelege că este un monument al prostiei să consideri plata pentru transport drept povară fiscala.”, a scris Eșanu.

Declarația lui Eșanu reprezintă o replică pentru ieșirea publică de astăzi a lui Andrei Năstase, care a declarat că majorarea tarifelor pentru transportul de pasageri, ar reprezenta o povară fiscală.

Nicolae Eșanu, Andrei Npstase, Platforma DA, tarifele pentru călătorii, tarifele pentru bilete auto

Amintim că tarifele la transportul de pasageri pe rute naționale au fost ajutate începând cu data de 1 ianuarie 2020. Despre necesitatea majorării tarifelor vorbea și fostul ministru al Maiei Sandu, Vadim Brînzan, în perioada când transportatorii auto protestau în fața clădirii Guvernului.

Citește și: Ex-ministrul Maiei Sandu: Tarifele pentru călătoriile cu transportul auto trebuie să fie majorate

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share