Social

Fostul șef adjunct al Poliției de Frontieră confirmă declarațiile lui Gheorghe Cavcaliuc privind oferta primită de la Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce Gheorghe Cavcaliuc a declarat recent că Andrei Năstase, devenind ministru de Interne, i-ar fi propus să își continue activitatea în calitate de șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Veaceslav Garștea, fost șef adjunct al Poliției de Frontieră, a confirmat această informație.

„Dl Cavcaliuc a spus că, în data de 14 iunie, în biroul D-lui, Dl Andrei Năstase, noul ministru al Afacerilor Interne, i-a propus Dlui să-si continue activitatea în funcția deținută. Confirm această propunere. Eu am participat la această discuție, fiind sunat și invitat personal de către domnul Năstase, în calitatea mea de șef adjunct al Poliției de Frontieră. În cadrul acestei discuții, am avut aceeași propunere din partea noului ministru, și anume de a rămâne în funcția deținută și de a continua munca.

Suplimentar, pot adăuga că am continuat să activez în această funcție până pe data de 28 iunie. Am fost tentat să văd „din interior” ce face noua guvernare și, dacă într-adevăr acțiunile lor de ordin practic ar fi coincis cu declarațiile frumoase pe care le făceau, poate că aș fi fost interesat să lucrez împreună cu noua putere. Dar ceea ce vedeam în fiecare zi, de rând cu modul urât în care noua putere abordase concursul pentru funcția de șef al IGP, la care am participat și eu, m-au determinat să îmi revizuiesc atitudinea față de guvernare și să mă retrag.

Sper din tot sufletul că într-un viitor nu chiar îndepărtat, lucrurile în țară vor reveni la normal”, a declarat el pentru www.coment.md

loading...

Comments are closed.