Economic

Fostul șef al FISC-lui are o funcție nouă

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 10 noiembrie 2021, acționarii Moldpresa Grup SRL, l-au prezentat echipei manageriale și angajaților pe noul director general al companiei, Serghei Pușcuța, ex-șeful Serviciului Fiscal de Stat.

”Acționarii Moldpresa Grup SRL au salutat faptul că dl Serghei Pușcuța a acceptat asumarea acestei responsabilități față de peste 700 de angajați ai grupului, apreciind experiența de peste 26 ani atât domeniul public cât și în domeniul privat. “Apreciem înalt calitățile umane și experiența profesională a dlui Pușcuța și exprimăm convingerea că această decizie va contribui la dezvoltarea și modernizarea grupului Moldpresa, va extinde și diversifica direcțiile de activitate ale companiei și va permite crearea de noi locuri de muncă în Republica Moldova.”

La rândul său, dl Serghei Pușcuța a mulțumit pentru încrederea acordată, subliniind că va depune tot efortul necesar, cunoștințele și experiența profesională pentru consolidarea proiectelor care sunt în derulare, dar și va propune în curând lansarea unor noi direcții de dezvoltare.

Compania Moldpresa Grup este cel mai mare distribuitor de ediții periodice din Republica Moldova, iar în cei 27 de ani de activitate a reușit să dea dovadă de profesionalism și operativitate, să-și creeze o imagine impecabilă în mediul de afaceri, bazată pe principiile responsabilității sociale, comportamentului transparent și respectarea obligațiilor fiscale.

La moment, în cadrul companiei, activează peste 700 de angajați, iar prin extinderea rețelei de puncte comerciale sunt create noi locuri de muncă. Angajații Moldpresa Grup constituie o familie numeroasă, care este cea mai de preț resursă de care dispune compania. Pentru ei sunt create condiții bune de muncă și oportunități egale de dezvoltare profesională”, a transmis compania.

loading...

Comments are closed.