Alte știri

Fostul șef al PCCOCS a primit 15 zile de arest preventiv

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procurorii anticorupție au cerut, astăzi, aplicarea măsurii preventive – arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în privința procurorului, ex-sef al PCCOCS, reținut la 21 noiembrie 2019, dar instanța a admis parțial demersul înaintat, dispunând 15 zile de arest preventiv, cu executare în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Chitoroagă a fost pus sub învinuire, pe faptul îmbogățirii ilicite, conform art.330/2 alin.(2) Cod Penal și audiată în calitate de învinuit. Vinovăția nu o recunoaște și a solicitat, prin cerere scrisă, examinarea demersului privind aplicarea măsurii preventive în lipsa sa.

Temeiuri pentru înaintarea demersului privind arestul preventiv au fost riscul de a împiedica buna desfășurare a mersului urmăririi penale și prevenirea săvârșirii de către învinuit a unei noi infracțiuni.

Examinarea demersului privind aplicarea măsurii preventive privative de libertate a avut loc în termen de 72 de ore din momentul reținerii, în cadrul Judecătoriei mun. Chișinău, cu sediul Ciocana.

loading...

Comments are closed.