Alte știri

Fotbal. Alves părăsește Juventus pentru o superforță din Anglia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dani Alves (34 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de la Juventus, campioana Italiei și vicecampioana Europei, a ajuns la un acord cu oficialii celor de la Manchester City, echipă unde a fost tare dorit de către Pep Guardiola, fostul său antrenor din ”epoca de aur” a Barcelonei.

În urma acestei tranzacții, dezvăluită de jurnaliștii de la goal.com, italienii, care-l mai aveau sub contract pe Alves până în vara viitoare, cu drept de prelungire pe încă un sezon, se vor alege cu 7 milioane de euro. O afacere excelentă, dacă ținem cont că jucătorul a fost legitimat, în vara trecută, liber de contract de la Barcelona.

Alves are, așadar, din nou șansa de a lucra cu Guardiola, un antrenor care l-a pregătit şi pe Camp Nou, între 2008 şi 2012 și pe care-l consideră un ”geniu”. Tehnicianul catalan a insistat foarte mult pentru acest transfer, deoarece rămăsese descoperit pe dreapta, după ce Bacary Sagna şi Gael Clichy au fost lăsaţi să plece.

Guardiola îl mai are pe lista de achiziții și pe Kyle Walker, însă, momentan, discuţiile sunt blocate de preţul cerut de Tottenham, peste 40 de milioane de lire sterline.

loading...

Write A Comment