Fotbal: Cristiano Ronaldo este convins că Zinedine Zidane va redresa Realul!

Și Zidane pleacă la Juventus, fotbal, cristiano ronaldo, real madrid 
 

Întoarcerea lui Zinedine Zidane pe banca lui Real Madrid a devenit subiect de documentar pentru francezii de la RCM Sport. Unul dintre cei care a vorbit despre calitățile antrenorului francez a fost Cristiano Ronaldo. Portughezul plecat între timp de la Real Madrid la Juventus a câștigat sub comanda lui Zinedine Zidane trei trofee UEFA Champions League la rând și a avut o medie de aproape un gol pe meci.

„Cred că Zinedine Zidane știe foarte bine cum să gestioneze situația la echipă într-un mod inteligent. Nu e un lucru simplu pentru că toți jucătorii își doresc să intre pe teren și să joace. Dar Zidane știe cum să lucreze inteligent și să țină toți jucătorii conectați”, a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu acordat pentru documentarul realizat de francezii de la RMC Sport. 
 
Cristiano Ronaldo a colaborat aproape 3 sezoane cu Zinedine Zidane, la Real Madrid. Sub comanda francezului, portughezul are cifre incredibile. Cristiano Ronaldo a jucat 114 meciuri, a marcat 112 goluri, a oferit 28 de pase decisive și a câștigat 3 trofee UEFA Champions League.
 
Zinedine Zidane este cel care l-a învățat pe Cristiano Ronaldo cum să-și dozeze efortul. Antrenorul madrilenilor a pus la cale o strategie pentru a-l ține pe Ronaldo în formă maximă pentru finalurile de sezon.
 
Totul a început în vara anului 2016, când Ronaldo s-a ales cu o accidentare la genunchi după ce a adus titlul european Portugaliei. În acel moment, Zidane l-a abordat pe portughez: “Dacă mă asculți, dacă ești de acord să te mai menajez din când în când, să nu joci în unele meciuri, dacă ai încredere în mine, îți vei prelungi cariera cu câțiva ani”, a fost discursul lui Zidane.
Total
0
Shares
Total
0
Share