Alte știri

Fotbal – Prețul plătit de Barcelona pentru o greșeală istorică!

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce a făcut furori la Borussia Dortmund, Paco Alcacer a fost din nou entuziasmant și pentru naționala Spaniei, în meciul amical cu Țara Galilor, în care a marcat două goluri, în minutele 8 și 29, iar „Furia Roja” s-a impus cu 4-1. Astfel, presa spaniolă o critică pe Barcelona pentru lejeritatea cu care l-a cedat pe atacantul de 25 de ani, titrând că acest lucru se poate dovedi o „greșeală istorică”, iar gafa este considerată una „inexplicabilă”. A

Asta după ce nemții i-au anunțat deja pe omologii catalani că intenționează să-l transfere definitiv pe pe atacant și să activeze clauza de 23 de milioane de euro (aproape 30 de milioane cu tot cu bonusuri), una mică dacă avem în vedere rata de goluri marcate, demnă de cartea recordurilor, așa cum titra presa spaniolă în ultima vreme.

Paco a avut un start fulminant de sezon la Borussia, marcând 6 goluri în 81 de minute jucate doar în campionatul Germaniei, ceea ce înseamnă o medie de un gol la 13,5 minute jucate. Trebuie spus că Paco nu a fost titular în niciunul dintre meciurile din Bundesliga în care a jucat, el intrând pe parcurs. În plus, atacantul a mai evoluat și în meciul cu AS Monaco, din grupele UEFA Champions League, unde a fost integralist și a marcat un gol.
fc barcelona, Paco Alcacer, fotbal
loading...

Comments are closed.