Alte știri

Fotbal – Zinedine Zidane revine ca antrenor la Real Madrid ?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zinedine Zidane (46 de ani) ar urma să revină astăzi la Real Madrid, formație pe care a părăsit-o la finalul sezonului trecut. L’Equipe confirmă informația, anunțând că mâine va conduce antrenamentul campioanei Europei. Conducerea lui Real Madrid se reunește astăzi, la ora 19:00 și urmează să facă anunțul revenirii francezului, transmite presa sportivă.

Florentino Perez s-ar fi aflat în discuții avansate cu Zidane de mai multe zile, fiind primul om cu care au luat legătura pentru a duce la bun sfârșit acest sezon, anunță spaniolii. Surpriza este cu atât mai mare, cu cât portughezul Jose Mourinho era dat aproape sigur drept succesorul lui Solari. Ramon Calderon, fostul președinte al madrilenilor, informa că în cursul acestei săptămâni ar fi urmat să fie oficializată mutarea.
 
Santiago Solari ar fi fost deja anunțat de turnura pe care a luat-o situația. Antrenorul argentinian și-a luat deja rămas bun de la foștii elevi și oamenii din staff.
 
Florntino Perez l-ar fi ademenit pe Zidane cu transferuri spectaculoase în vară. Primele nume de pe lista francezului sunt Eden Hazard, mijlocașul belgian de 28 de ani de la Chelsea, Harry Kane, vârful britanic de 25 de ani de la Tottenham și brazilianul Neymar, 27 de ani, de la PSG.
loading...

Comments are closed.