Externe

(foto 16+) Partea necunoscută a vieții de noapte în China: Transvestiți și fete care fac baie în bere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un fotograf ucrainean a documentat partea necunoscută a vieții de noapte din China. „Actori beți, dar și mai mulți vizitatori beți”, introducerea artistului către seria sa de fotografii a culminat cu această frază, însă a început cu istorii și mai șocante, scrie diez.md.

Artistul ucrainean Serghei Melnitchenko s-a mutat în Hong Kong în 2015, unde a început viața ca model și dansator. În curând, cariera și interesul său l-au condus la un loc de muncă într-unul din cluburile de noapte ale orașului, care nu numai că l-au creat pe Serghei ca fotograf, dar i-au arătat și misterioasa lumea pe care nu o cunoștea până atunci și pe care, crede el, mulți nu o cunosc nici până acum.

„Transvestiți, fete care fac baie în bere, actori beți… Totul reprezintă clubul în care lucrez”. Aceasta este descirea lui Serghei către seria de fotografii behind scenes, pe care a făcut-o în timpul unei slujbe de patru luni într-un club chinez.

Fotograful a zis că „seria lui de fotografii este despre partea invizibilă a clubului, atmosfera și despre aspectul din culise, unde există mai mult burlesc decât pe scenă. Concentrația de fluide sexuale este mai puternică decât oxigenul. Nu există nicio minciună – nu este un spectacol, este viața lor de zi cu zi, viața noastră sau, mai degrabă, a mea”.

Serghei Melnitchenko, partea necunoscută a vieții de noapte în China, Transvestiți, fete care fac baie în bere, orgii sexuale,

 

viata de noapte in china, fetele goale, barbati drogati

beijing, cum se distreaza chinezii, chinezoaice,

loading...

Comments are closed.