Social

(Foto) 3 terenuri noi de minifotbal au fost recent amenajate în capitală! Vezi pe ce adrese se află

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chişinău a anunțat că în capitală au fost amenajate 3 terenuri noi de minifotbal, care se află pe adresele: pe str. Miron Costin, 10, bd. Mircea cel Bătrân, 22/1 și respectiv bd. Mircea cel Bătrân, 58, informează OFICIAL.

Terenurile sunt amplasate în preajma blocurilor de locuit din sectoarele Râșcani și Ciocana și au fost reabilitate pin intermediul Proiectului municipal de amenajare a terenurilor sportive, pentru anul 2019.

Primele 2 obiective de acest gen au fost deschise pentru cetățeni în luna iunie a.c., în cartierul Telecentru și sectorul Botanica. Lucrările pentru reabilitarea obiectivelor au început în octombrie, anul trecut. Costul lucrărilor pentru amenajarea a 5 terenuri de sport este de 4,1 milioane de lei, surse prevăzute în bugetul municipal.

Adresele pentru reabilitarea terenurilor de fotbal: bd. Cuza-Vodă 45/2, str. Academiei 9/1, bd. Mircea cel Bătrân 58, bd. Mircea cel Bătrân 22/1și str. Miron Costin 10 au fost selectate de Consiliul municipal Chișinău, fiind decis ca modernizarea să înceapă de la obiectivele aflate în stare deplorabilă.

Obiectivele reabilitate sunt finisate cu gazon artificial multisport sau suprafață moale solidă; au împrejmuire perimetrală a terenului cu stâlpi metalici și panouri de gard zincat, precum și instalații de iluminat nocturn. Acestea sunt prevăzute pentru minifotbal și baschet, dar pot fi utilizate și pentru jocul de volei, la amplasarea unei plase.

Menționăm că pe parcursul anului curent, în total vor fi amenajate 10 terenuri de minifotbal.img (1)img (2)img (4)img (5)

loading...

Comments are closed.