FOTO // 70 de tineri ai Partidului „Renaștere” au plecat la Festivalul Tineretului de la Soci

70 de tineri ai Partidului „Renaștere” au plecat la Festivalul Tineretului de la Soci. Despre acest lucru a anunțat formațiunea într-un comunicat de presă.

Liderii formațiunii și-au exprimat mândria față de tinerii lor, care au oportunitatea de a se alătura miilor de tineri din diverse domenii.

„Sunt foarte fericită și mîndră de băieții noștri. Ei se vor putea alătura miilor de lideri tineri din diverse domenii, vor participa la programul de lucru, vor putea stabili noi contacte importante, vor face schimb de experiență – acest lucru este atît de valoros!”, a subliniat președintele Partidului „Renaștere”, Natalia Parasca.

Această participare oferă membrilor delegației șansa de a participa la programe de lucru, de a stabili noi contacte și de a face schimb de experiență, contribuind astfel la dezvoltarea lor personală și profesională, scrie sinteza.org

„Sunt sigur că activiștii noștri vor obține o mulțime de experiență și cunoștințe utile în toate sferele pe care le atinge festivalul. Printre acestea se numără mediul de afaceri, mass-media, cooperarea internațională, cultura, știința, educația, voluntariatul și acțiunile caritabile, sportul și diverse sfere ale vieții”, a comentat Iuri Vitneanski, unul din liderii partidului.

Total
0
Shares
Total
0
Share