Alte știri

(foto) 700 de lucrători medicali de excepție, din toată țară, au primit diplome de apreciere din partea statului

Pinterest LinkedIn Tumblr

În întâmpinarea Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, ministra Svetana Cebotari, a oferit diplome de apreciere, din partea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pentru 700 de lucrători medicali de excepție, din toată țara.

„Vă mulțumim vouă, medici, farmaciști, lucrători din sistemul medical, oameni curajoși, puternici, profesioniști, care ați transformat vocația în profesie și sacrificați parte din viața voastră pentru bunăstarea tuturor. Felicitări cu ziua profesională”, a spus Svetlana Cebotari.

Aprecierea statului s-a îndreaptat însă către toți lucrătorii medicali extraordinari din sistemul de sănătate, care lucrează zilnic pentru o țară mai sănătoasă.

În sistemul medical al Republicii Moldova activează circa 13 018 de medici în domeniile: sănătate publică, asistența medicală prespitalicească, asistența medicală spitalicească și în asistența medicală urgentă.

guvernul filip, 700 de lucrători medicali de excepție, din toată țară, au primit diplome de apreciere, pdm 

Svetlana Cebotari, ministerul sanatatii, moldovam pdm, guvernul filippdm filip, 700 de lucrători medicali de excepție, din toată țară, au primit diplome de apreciere,

loading...

Comments are closed.